2021-06-30 včera a dnes

Název

2021-06-30 včera a dnes

Popis

Zahrada a vysoký květináč
29.6.2021: teď jsem zahřála na několik hodin. Objednala jsem si v Lidlu vysoký květináč na mandevilu. Na zemi , kde teď stojí, je utopená. Květináč má rozměry Ø 39 x V 75 cm / 1,96 kg , k tomu jsem si objednala krep. povlečení na jedno lůžko a zahradnické nůžky.
PPL mi přivezli krabici, do které bych se vešla já se svými 100 kg. Na vyplnění tam nacpali asi 20 kg pomuchlaného papíru. Měla jsem co dělat, abych krabici rozbalila a následně rozebrala na menší kousky, nacpala do pytle určeného pro sběr papíru, papíry jsem jakž takž pomačkala, abych je přidala k rozebrané krabici. Plastový pytel je plný , svoz papíru bude až 21.7. (jezdí 1x měsíčně) a já mám v předsíni neforemnou hromadu. Doufám, že se o ní nepřerazím (pytel nemám kde složit - venku u popelnic být nemůže, tam by se papír rozmáčel)
Po malém odpočinku jsem šla přesadit mandevilu do většího květináče. To jsem dělala venku u dřezu vedle kůlny, kde mám zem, keramzit a pod. Přesazení se povedlo, květináč ztěžkl a co teď? Zalévat zatím nechci, ztěžkl by ještě víc. Musím ho dopravit k lavičce, kde stojí ta koupená paráda, to vše jednou rukou - v druhé mám hůl. Pomocí dvou židlí a postrkování se po delší době podařilo. Kytka sedí "v parádě", zalitá flaškou vody - konev bych už neunesla. Už nemám sílu to vyfotit. Sedím u PC a foukám bolístky (ulámané nehty, štěnici na prstu), foukala bych i na záda, ale tam si nedosáhnu. Budu ráda, když se večer ochladím sprchou.
Zahradničení budiž pochváleno

Období

Statistiky

  • 39 fotek
  • 5 se líbí

Fototechnika

Sony DSC-W800

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2021-06-30 včera a dnes
Komentáře Přidat